Geplaatst op: 03-04-2018 om 09:42 uur
Laatst gewijzigd op: 03-04-2018 om 09:50 uur

April 2018

Nieuwsbrief GHOR Kennemerland in beeld

Met de volgende onderwerpen:

GHOR doet mee aan realistische oefening in het CoPI, Ex-scholier maakt amok

Medio maart organiseerde de Veiligheidsregio Kennemerland een week lang bijna dagelijks CoPI-oefeningen voor leidinggevende crisisfunctionarissen.
>>> Lees meer

Netwerken over de provinciegrenzen

Netwerken blijft waardevolOp een middag medio januari nam het complete GHOR-bureau van Veiligheidsregio Holland-Midden een kijkje bij de collega’s van GHOR Kennemerland.
>>> Lees meer

Ketentraining GHOR thema chemische incidenten

Twee keer per jaar organiseert de GHOR Kennemerland een ketentraining voor partners binnen de geneeskundige kolom.
>>> Lees meer

Evenementen (risico's) centraal thema op jaarcongres

Op dinsdag 20 maart jl. vond in Amersfoort de 28e Transmissiedag Infectieziekten plaats. De Transmissiedag wordt georganiseerd door het RIVM voor GGD-artsen en verpleegkundigen, medisch microbiologen, deskundigen infectiepreventie en andere professionals in de infectieziektebestrijding.
>>> Lees meer

Crisisorganisatie blijft leren van GRIP evaluaties

GHOR Kennemerland heeft in 2017 vier GRIP-inzetten geëvalueerd. De evaluaties hebben 43 verbeterpunten opgeleverd om de geneeskundige crisisorganisatie nog beter te laten functioneren.
>>> Lees meer

Oefeningen proces PSH met ETS

GHOR Kennemerland organiseert jaarlijks meerdere PSH-oefeningen met het trainingsmiddel ETS. ETS staat voor Emergo Training System, een van oorsprong Zweedse oefensystematiek waar met borden en magnetische poppetjes met slachtofferinformatie gemakkelijk een complexe situatie kan worden nagebootst.
>>> Lees meer