Geplaatst op: 27-09-2019 om 10:14 uur
Laatst gewijzigd op: 27-09-2019 om 15:05 uur

Oktober 2019

Nieuwsbrief GHOR Kennemerland in beeld

Met de volgende onderwerpen: 

PSH ingezet na grote brand in Haarlem
Woensdagnacht 11 september vond er een grote uitslaande brand plaats in een flatgebouw aan de Rudolf Steinerstraat in Haarlem Schalkwijk. De regionale brandweer en GGD-ambulancezorg waren snel ter plaatse en de brand was snel onder controle; er viel echter ook een dode te betreuren. 
>>> Lees meer 

Onderzoek naar zorgcontinuïteit tijdens de laatste grote griepepidemie
Marc Verhaar  is sinds enige maanden master in Crisis & Public order management. Hij studeerde eind mei jl. af op een onderzoek naar zorgcontinuïteitsproblemen tijdens de griepepidemie van najaar 2017 tot en met voorjaar 2018.
>>> Lees meer 

De gevolgen van de MH17 voor de nabestaanden
Vijf jaar na de ramp met de MH17 heeft het fonds Slachtofferhulp een bundel uitgegeven getiteld ‘In mijn leven is iets kapot. De psychologische gevolgen van de MH17 ramp voor de nabestaanden’.
>>> Lees meer 

Terugblik op recente GHOR-inzetten wegens crisisomstandigheden
In redelijk korte tijd is in Kennemerland drie keer opgeschaald conform de GRIP-structuur. Wat was de rol van de GHOR bij deze inzetten? Hieronder een korte terugblik op de acties van de GHOR tijdens deze crises.
>>> Lees meer 

Interregionale GHOR OTO-bijeenkomst
Vrijdag 20 september organiseerde het OTO-team van GHOR Kennemerland een interregionale netwerkbijeenkomst. GHOR-collega’s uit de  regio’s Rotterdam, Noord-Holland Noord, Haaglanden, Zuid-Holland Zuid, Drenthe en Kennemerland namen aan de dag deel.
>>> Lees meer