Geplaatst op: 18-12-2017 om 12:05 uur
Laatst gewijzigd op: 19-12-2017 om 14:54 uur

GHOR Kennemerland beter vindbaar via vernieuwde website GGD Kennemerland

Onlangs is de website van GGD Kennemerland vernieuwd. De nieuwe website is meer vraaggericht van opzet en informatie over de GHOR-organisatie is sneller te vinden via de homepage van professionals van de GGD-website.

GHOR Kennemerland hoopt daardoor beter in verbinding te staan met haar ketenpartners zoals regionale zorginstellingen, zorgaanbieders en ambulancediensten en veiligheidspartners. Maar ook voor netwerkrelaties bij de Kennemerlandse gemeenten, de regionale brandweer en nationale politie. Verder is er nu veel specifieke informatie beschikbaar voor organisaties die een evenement, klein of groot, in de regio willen organiseren. Daar is direct te vinden met welke gezondheidsrisico’s men rekening moet houden en welke maatregelen men kan treffen.

Naast algemene informatie is er ook specifieke informatie te vinden over Crisisbeheersing (o.a. Informatiemanagement, Planvorming, Terrorisme Gevolg Bestrijding, Zorgcontinuïteit),  Risicobeheersing (evenementen, omgeving en risicocommunicatie) en Opleiden, Trainen en Oefenen. Daarnaast krijgt men ook een indruk van wat de GHOR doet in Crisisomstandigheden. De vernieuwde website is ontwikkeld door een webbouwer, die ook betrokken is geweest bij de ontwikkeling van een nieuwe website voor de GGD Hart voor Brabant en GGD Limburg-Noord.

Vragen of verbeterwensen?

Mail dan naar beleidsmedewerker Richard Voorneman, Rvoorneman@ggdkennemerland.nl

Beeld startpagina professionals website GGD Kennemerland