Geplaatst op: 26-07-2017 om 19:18 uur
Laatst gewijzigd op: 18-05-2020 om 10:15 uur

Gezond op reis

Voor verre reizen zijn meestal vaccinaties nodig. Kennis maken met andere culturen is inspirerend, maar een verre reis brengt ook gezondheidsrisco's met zich mee.

Niet alleen in de tropen, maar ook in landen dichterbij huis kun je een infectieziekte oplopen. Denk hierbij aan hepatitis A of diarree. Om gezond weer terug te komen is een goede voorbereiding belangrijk. De GGD helpt graag.

Attentie

In verband met de huidige maatregelen rondom het Corona virus zijn wij genoodzaakt onze reguliere reizigersspreekuren aan te passen. Alleen voor noodzakelijke reizen, beroepsvaccinaties en herhaalvaccinaties die niet uitgesteld kunnen worden, verzoeken wij u het afsprakenbureau te bellen voor het inplannen van een afspraak. Momenteel is het alleen mogelijk telefonisch een afspraak te maken. Wij zijn op werkdagen bereikbaar op het telefoonnummer: 023-7891616.

Wij verwijzen u verder naar de website van GGDReisvaccinaties.

Op deze website kunt u informatie vinden over:

Mocht u vragen hebben bel ons gerust, wij staan voor u klaar.

Als u een afspraak heeft en u hoest, bent verkouden of u heeft koorts verzoeken we u om thuis te blijven en ons te bellen. Wij vragen uw begrip daarvoor.