Geplaatst op: 14-12-2018 om 10:17 uur
Laatst gewijzigd op: 19-12-2018 om 12:36 uur

December 2018

Nieuwsbrief GHOR Kennemerland in beeld

Met de volgende onderwerpen:

 

Interregionale training voor Verpleeg- en Verzorgingshuizen Zorgcontinuïteit
GHOR NW6 kreeg dit jaar vanuit het Spoedzorg Net en het Netwerk Acute Zorg Noordwest subsidie waarmee een interregionale training voor de care-instellingen georganiseerd kon worden.
>>> Lees meer  

GHOR-GGD en de Griep
Meestal begint het aantal griepgevallen vanaf eind december op te lopen en ontstaat een griepgolf van gemiddeld 9 weken. Het afgelopen jaar was deze golf echter veel langer en heviger dan in andere jaren.
>>> Lees meer 

Werken met nieuw Integraal Crisisplan Publieke Gezondheid bij de GGD
Een GGD-crisis hoeft niet acuut te zijn: een situatie die aanvankelijk klein lijkt, kan sluipend uitgroeien tot een crisis. Mede daarom zijn de GGD-medewerkers de spil in het ontdekken van een mogelijke crisis. Daarom vonden afgelopen maand drie implementatiebijeenkomsten plaats om GGD-ers mee te nemen in wat het Integraal Crisisplan Publieke Gezondheid (ICPG) kan betekenen in hun werk.
>>> Lees meer

GHOR Kennemerland, GGD en VRK ISO 9001 gecertificeerd
Maandag 10 december jl. kreeg het bestuur van Veiligheidsregio Kennemerland (VRK) van auditbureau DNV GL als regionale overheidsorganisatie het internationale kwaliteitscertificaat ISO 9001 2015. >>> Lees meer

Training opvang & hereniging Schiphol  van passagiers en verwanten bij een (luchtvaart)ongeval op Schiphol
Jaarlijks organiseren we gezamenlijk een scholingsmoment voor het opvangen en herenigen van passagiers en verwanten  bij een (luchtvaart)ongeval op Schiphol.
>>> Lees meer