Nieuws
Geplaatst op: 03-12-2021 om 11:20 uur
Laatst gewijzigd op: 16-12-2021 om 17:53 uur

GGD Kennemerland vaccineert op vier locaties in de regio

Per begin december vaccineert GGD Kennemerland op vier locaties in de regio. Het gaat om locaties waar zowel gevaccineerd als getest wordt (P4 Lang Parkeren Schiphol, Haarlem en Velsen-Noord) en alleen gevaccineerd (IJmuiden). Hiermee is GGD Kennemerland klaar voor een versnelling in de boostercampagne.

In Velsen-Noord is op 1 december gestart met vaccineren. De locatie in Haarlem opende vandaag. Om zo efficiënt en doelmatig mogelijk te werken, vaccineert GGD Kennemerland op drie gecombineerde test- en vaccinatielocaties en één losse vaccinatielocatie. 

Inplannen afspraak

GGD Kennemerland, GGD GHOR Nederland en de regionale GGD’en doen alles wat ze kunnen om de boostercampagne nóg verder te versnellen. Iedereen geboren in 1939 of eerder kan nu een boostervaccinatie plannen. Dit kan ook wanneer u de uitnodiging van het RIVM nog niet heeft ontvangen. Online een afspraak inplannen kan 24 uur per dag via deze website. U heeft hiervoor een DigiD-inlogcode nodig.  Het is niet mogelijk om zonder afspraak een boosterprik te halen. GGD Kennemerland speelt sinds de start van de coronacrisis een belangrijke bijdrage in het bestrijden van de pandemie via testen, traceren en door te vaccineren. In Kennemerland zijn inmiddels ruim 735.000 testen afgenomen. In de periode van 15 januari t/m 24 november zijn er 708.908 vaccinaties gezet door GGD Kennemerland.

Vaccinatielocaties en openingstijden

Zie de actuele locaties op: www.ggdkennemerland.nl/coronavaccin