Geplaatst op: 07-03-2016 om 14:22 uur
Laatst gewijzigd op: 15-06-2023 om 15:10 uur

proclaimer

GGD Kennemerland doet er alles aan om de inhoud van deze website actueel te houden en te voorzien van de juiste informatie.

Is er informatie die niet klopt? Laat het ons dan weten via info@ggdkennemerland.nl.

Verwijzingen naar andere sites

Soms linken we door naar andere websites. Dan letten we erop dat die informatie juist is. En zo’n website moet ook toegankelijk en gebruiksvriendelijk zijn. GGD Kennemerland is niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites van derden.

Foto’s en teksten

Informatie en foto’s op deze website mogen alleen met toestemming gebruikt worden. Wil je een foto gebruiken? Neem dan contact met ons op via info@ggdkennemerland.nl.

Verklaring toegankelijkheid

GGD Kennemerland is onderdeel van Veiligheidsregio Kennemerland en streeft ernaar om de eigen online informatie en dienstverlening toegankelijk te maken, overeenkomstig het Tijdelijk besluit digitale toegankelijkheid overheid.

Deze toegankelijkheidsverklaring is van toepassing op de inhoud van:

De toegankelijkheidsverklaring wordt opgenomen in het centrale register van toegankelijkheidsverklaringen. Daarin lees je in welke mate onze website reeds voldoet en met welke maatregelen we op termijn verbeteringen aanbrengen.

Rapport WCAG 21 inspectie ggdkennemerland.nl  Niveau AA  10

Status toegankelijkheidslabel van Veiligheidsregio Kennemerland. Volg de link voor de volledige toegankelijkheidsverklaring.