Geplaatst op: 10-10-2017 om 12:02 uur
Laatst gewijzigd op: 29-04-2021 om 16:02 uur

Inwonerspanel GGD Kennemerland

Via het GGD Panel horen we graag wat er bij jou en andere inwoners van Kennemerland leeft op het gebied van gezondheid, zorg en welzijn.

Met die informatie kunnen de GGD en de gemeenten gericht activiteiten organiseren om de gezondheid van hun inwoners te verbeteren. Ben jij al lid?

Aanmelden

Wil je lid worden van het panel van GGD Kennemerland? Meld je dan hier aan.

Om lid te worden, moet je minstens 18 jaar oud zijn en woonachtig te zijn in één van de negen gemeenten in regio Kennemerland (Beverwijk, Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmermeer, Heemskerk, Heemstede, Uitgeest, Velsen, Zandvoort).  

Werkwijze

Als panellid ontvang je een aantal keer per jaar een e-mail waarin wij je uitnodigen om een korte vragenlijst in te vullen.

Het invullen kan via de computer én mobiele telefoon en duurt meestal 5 tot 10 minuten. De vragen gaan over jouw mening, ervaringen of behoefte over een bepaald onderwerp dat met gezondheid te maken heeft. Het kan bijvoorbeeld gaan over de sportfaciliteiten in jouw buurt of over opvoedondersteuning. 

We gaan vertrouwelijk met jouw antwoorden om. De resultaten van de onderzoeken worden altijd op groepsniveau gepresenteerd en zijn nooit te herleiden tot individuele personen. Deelname aan het panel verplicht je nergens toe. Je kunt bij elk onderzoek zelf beslissen of je mee wilt doen. Ook kun je je op elk moment afmelden voor het panel. 

Resultaten
De resultaten van alle panelonderzoeken zijn te vinden in de Gezondheidsatlas van GGD Kennemerland.
Vragen

Heb je vragen of opmerkingen over het panel van GGD Kennemerland, of wil je meer weten over hoe we met de privacy van de panelleden omgaan?

Neem dan eerst een kijkje bij de veel gestelde vragen. Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op door te mailen naar panel@ggdkennemerland.nl.

Je kunt ons ook mailen als jouw gegevens zijn veranderd of als je je wilt afmelden voor het panel.