Nieuws
Geplaatst op: 01-02-2023 om 16:04 uur
Laatst gewijzigd op: 01-02-2023 om 16:45 uur

Uitnodiging online ouderavond 'Zouden ze "het" al doen?'

Op 21 februari 2023 organiseert het team Gezonde School van GGD Kennemerland, de online ouderavond 'Zouden ze "het" al doen?' We doen dit samen met de beroemde psycholoog en seksuoloog Sanderijn van der Doef! De ouderavond is bestemd voor alle ouders en opvoeders van VO leerlingen 12 t/m 18 jaar.

Iedere ouder vraagt zich weleens af: 'Heeft mijn kind al verkering en is er al kalverliefde in het spel? Wat doe ik als mijn 15-jarige puber wil logeren bij zijn of haar vriendje of vriendinnetje? Is dit een normale leeftijd? Is dit niet veel te vroeg?! En nog erger.. zouden ze ‘het’ dan al doen? En als ze ‘het’ dan doen, doen ze het toch wel veilig?!'

poster webinar

Logische vragen als ouder

Allemaal hele logische vragen waar elke ouder mee zit. Als ouder wil je dat je kind verantwoordelijke keuzes maakt en zichzelf ontwikkelt tot een weerbare en zelfstandige volwassene. Met respect voor zichzelf en anderen, ook online. Praten met pubers vraagt om geduld, openheid, inleving, respect en oprechte interesse.

Hoe zorg je voor een positieve invloed

Tijdens deze ouderavond gaan we dieper in op de seksuele ontwikkeling van jongeren en hoe je als ouder een positieve invloed kunt hebben op een gezonde seksuele ontwikkeling van je kind. Daarnaast krijg je bruikbare tips & tricks om open en luchtig met je kind te praten over de liefde! Meld je direct aan

Aanmelden kan ook door de QR-code hieronder te scannen met je telefoon:

qr code webinar

Heb je nog vragen? Mail dan naar kim.horstmann@ggdkennemerland.nl.