Nieuws
Geplaatst op: 09-08-2022 om 14:44 uur
Laatst gewijzigd op: 09-08-2022 om 17:04 uur

Aangepaste openingstijden tijdens hitte

Vanwege het warme weer de komende dagen gelden er van woensdag 10 augustus tot en met zondag 14 augustus 2022 aangepaste openingstijden op een aantal van onze test- en vaccinatielocaties.

Corona-testlocaties

De testlocatie in Haarlem is van woensdag 10 t/m zondag 14 augustus geopend tot 12.00 uur. Voor de testlocatie in Velsen-Noord gelden er geen aangepaste tijden, deze locatie is volgens de gebruikelijke openingstijden open.

Corona-Testbus

De Testbus is van woensdag 10 augustus t/m zondag 14 augustus uitsluitend geopend op de locatie in Hoofddorp (op het parkeerterrein van restaurant Long Island aan de IJweg 1270) van 09.30 tot 11.30 uur. De Testbus werkt op afspraak

Vaste vaccinatielocaties

Op woensdag 10 augustus is de vaccinatielocatie in Haarlem in de ochtend tot 12.00 uur geopend voor vaccinaties tegen Monkeypox/Apenpokken, dit kan uitsluitend op afspraak. Wil je op deze dag een coronavaccinatie? Dan kun je hiervoor terecht op de vaccinatielocaties in Velsen-Noord en Ijmuiden, die volgens de gebruikelijke openingstijden open blijven. 

Donderdag 11 augustus is de vaccinatielocatie in Haarlem gesloten. De locaties in Velsen-Noord en Ijmuiden blijven open.

Vrijdag 12 augustus is de vaccinatielocatie in Haarlem in de ochtend tot 12.00 uur geopend voor vaccinaties tegen Monkeypox/Apenpokken, dit kan uitsluitend op afspraak. Wil je op deze dag een coronavaccinatie? Dan kun je hiervoor terecht op de vaccinatielocaties in Velsen-Noord en Ijmuiden, die volgens de gebruikelijke openingstijden open blijven. 

Op zaterdag 13 en zondag 14 augustus kun je op de vaccinatielocatie in Haarlem gevaccineerd worden tegen corona tot 12.00 uur. De vaccinatielocaties in Velsen-Noord en Ijmuiden blijven volgens de gebruikelijke openingstijden open.

Vaccinatie in de wijk

Op donderdag 12 augustus kun je geen coronavaccinatie krijgen bij wijkcentrum Linquenda in Nieuw-Vennep. In de periode 10 t/m 14 augustus kun je voor een coronavaccinatie terecht bij de overige locaties in het schema op Vaccinatie in de wijk | GGD Kennemerland

Meer info

Kijk voor meer informatie over testen en de locaties op www.ggdkennemerland.nl/coronatest. Voor meer informatie over coronavaccins en vaccinatielocaties kijk je op www.ggdkennemerland.nl/coronavaccin en voor meer informatie over de monkeypox-vaccinatie kijk je op GGD Kennemerland start met vaccineren tegen monkeypox | GGD Kennemerland.