Nieuws
Geplaatst op: 03-06-2022 om 15:32 uur
Laatst gewijzigd op: 03-06-2022 om 15:35 uur

Informatiebijeenkomst Gezondheidsmonitor IJmond

De afgelopen 12 jaar hebben GGD Kennemerland en het RIVM drie keer onderzoek gedaan naar de ontwikkelingen in luchtkwaliteit, de gezondheidssituatie en het medicijngebruik onder inwoners in de IJmond. Op donderdag 9 juni publiceert GGD Kennemerland de Gezondheidsmonitor IJmond.

Dit is een monitor over hinder, bezorgdheid, chronische aandoeningen en medicijngebruik in gebieden met verschillende belasting van fijnstof afkomstig van de basismetaalindustrie.

GGD Kennemerland geeft inwoners die daar behoefte aan hebben graag de mogelijkheid om vragen te stellen over het onderzoek en/of om extra uitleg over het onderzoek te krijgen. Daarom organiseren we op donderdag 9 juni om 19.00 een informatiebijeenkomst in het Leonardo Hotel in IJmuiden.

De avond start met een presentatie over het onderzoek, waarna er de mogelijkheid is om vragen te stellen. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar communicatie@vrk.nl.