Nieuws
Geplaatst op: 10-05-2022 om 10:44 uur
Laatst gewijzigd op: 10-05-2022 om 10:53 uur

Wat deed de coronatijd met jongeren?

Rijk Hofman zocht het uit! Help mee en laat weten hoe het voor jou was. De coronapandemie heeft impact gehad op iedereen. Ook voor jongvolwassenen (16-25 jaar) heeft deze periode fysieke en mentale gevolgen. De GGD’en brengen daarom de impact van corona op de gezondheid, leefstijl en het welzijn van jongvolwassenen in kaart. Dit doen zij door middel van een landelijk online vragenlijstonderzoek; de Corona Gezondheidsmonitor Jongvolwassenen 2022.

Corona Gezondheidsmonitor Jongvolwassenen 2022

Van 21 april tot en met half juli 2022 hebben jongvolwassenen (16-25 jaar) door heel Nederland de kans om de online vragenlijst in te vullen. In de vragenlijst komen verschillende onderwerpen aan bod, waaronder gezondheid en welzijn, leefstijl, corona, sociale omgeving en ingrijpende gebeurtenissen. Deelnemers die meer willen weten over hun gezondheid of vragen hebben, worden aan het eind van de vragenlijst doorverwezen naar websites met goede en betrouwbare informatie.

Hoe doe je mee

Ga naar www.pandemening.nl en start met het invullen van de vragenlijst.