Nieuws
Geplaatst op: 13-01-2022 om 13:34 uur
Laatst gewijzigd op: 17-01-2022 om 10:31 uur

Booster zonder afspraak in Velsen, Ijmuiden en bij Schiphol

Op de locaties in Ijmuiden, Velsen en de XL-locatie in Badhoevedorp (P4 Lang Parkeren, Schiphol) kunnen 18+'ers zonder afspraak de corona boosterprik halen. Voor een 1e of 2e coronavaccinatie kun je al langer zonder afspraak op onze locaties terecht.

Nu steeds meer mensen hun booster hebben gehaald, ontstaat er ruimte om te boosteren zonder afspraak. GGD Kennemerland hoopt dat de vrije inloop de drempel verlaagt om de booster te halen.

Als je al een afspraak hebt gemaakt

Heb je al een afspraak hebt gemaakt op een later moment of op een locatie verder weg? Ook dan kun je gebruikmaken van de inloop. Vergeet je afspraak in dat geval niet te melden op de vaccinatielocatie, zodat deze afspraak uit het systeem gehaald kan worden.

Capaciteit inloop beperkt

Op dit moment is de ruimte voor de vrije inloop beperkt. Check daarom voor je bezoek even onze Twitter-pagina om te kijken of de capaciteit niet bereikt is. Dit zullen wij daar altijd aangeven.

Openingstijden

De vaccinatielocaties in Ijmuiden, Velsen en bij Schiphol zijn elke dag van de week voor de inloop geopend. Je vindt de tijden van de inloop boostervaccinatie op: ggdkennemerland.nl/coronavaccin

Belangrijk om te weten

  • Voor een boosterprik moet je 18 jaar of ouder zijn.
  • Kom je zonder afspraak? Check dan altijd vooraf de actuele informatie en openingstijden op ggdkennemerland.nl/coronavaccin
  • Had je al een afspraak gemaakt? Vergeet dat niet te melden op de vaccinatielocatie. Je afspraak wordt dan uit het systeem gehaald.
  • Maak je liever een afspraak? Dat kan via www.coronavaccinatie-afspraak.nl.
  • Er moet minimaal 3 maanden zitten tussen de boosterprik en de laatste (basis)vaccinatie óf een doorgemaakte coronabesmetting.
  • Je kunt de boostervaccinatie twee weken voor of twee weken na een eventuele griepprik halen.

Meer info: ggdkennemerland.nl/coronavaccin