Nieuws
Geplaatst op: 31-12-2021 om 16:10 uur
Laatst gewijzigd op: 31-12-2021 om 16:12 uur

Oproep: maak een afspraak voor de boosterprik, komende week nog veel plek

De afgelopen weken heeft GGD Kennemerland de vaccinatie capaciteit flink opgeschaald. Onder meer door in Haarlem een nieuwe grote locatie te openen en door het aantal lijnen op P4 Lang Parkeren bij Schiphol meer dan te verdubbelen. Als gevolg hiervan is er in de regio Kennemerland voldoende ruimte voor iedereen om snel de boosterprik te halen.

Met name op de grootste locatie (P4 Lang Parkeren bij Schiphol) staan nog ruim voldoende slots open. GGD Kennemerland roept mobiele mensen zonder afspraak op om dit zo snel mogelijk te doen. Wie nu een afspraak maakt, kan komende week al terecht voor de booster. Ook op de andere locaties is nog beperkt plek beschikbaar.

Een nieuwe afspraak kan gemaakt worden via het nummer 0800 7070 - optie 1, of ga naar Ik wil me laten vaccineren - coronatest.nl.