Nieuws
Geplaatst op: 23-12-2021 om 20:02 uur
Laatst gewijzigd op: 23-12-2021 om 20:27 uur

Huisartsen helpen tijdens de boostercampagne in Kennemerland

Huisartsen helpen ons tijdens de boostercampagne in Kennemerland. Dankzij de medewerking van een grote groep huisartsen in Kennemerland zijn al veel niet-mobiele thuiswonende ouderen gevaccineerd. Door hun inspanning loopt de regio vooruit op het landelijke beeld voor deze groep. GGD Kennemerland waardeert de inzet van de huisartsen.

Ook als het gaat om het vaccineren van zorginstellingen zonder medische dienst in de regio zijn de afgelopen weken flinke stappen gemaakt. In Kennemerland gaat het in totaal om 73 instellingen, waarvan 26 gevaccineerd door huisartsen en zorgpartijen. De overige worden door GGD Kennemerland gevaccineerd of in enkele gevallen nog ingepland. De verwachting is dat alle zorginstellingen zonder medische dienst voor het einde van het jaar gevaccineerd zijn.

Vaccineren niet-mobiele thuiswonenden

GGD Kennemerland ontvangt veel berichten van huisartsen die een steentje willen bijdragen aan de boostercampagne. Dat stellen wij op prijs. Voor nu is de steun vooral nodig bij het vaccineren van niet-mobiele thuiswonende ouderen en de laatste zorginstellingen zonder medische dienst.

Meehelpen?

We verzoeken huisartsen die hierbij willen helpen contact op te nemen met spoor4@vrk.nl