Nieuws
Geplaatst op: 24-12-2021 om 12:11 uur
Laatst gewijzigd op: 24-12-2021 om 14:13 uur

GGD Kennemerland organiseert kerstwens actie

Kerst is de tijd van verbroedering en gezellig samenzijn. In deze tijd is dat lastiger dan ooit door de coronamaatregelen en daar zijn we misschien wel minder blij mee. Daarom willen we de samenleving om ons heen wijzen op het warmhartige en iets doen voor een ander om de wereld een beetje beter te maken.

Kerstboom met wensen op alle vaccinatielocaties 

Omdat heel veel mensen momenteel een boostervaccinatie krijgen, hebben we op onze vaccinatielocaties kerstbomen opgetuigd waar kerstwensen in kunnen worden opgehangen. De bezoekers, maar ook medewerkers op die locatie kunnen de wensen schrijven en in de boom hangen. Je kunt je wens zelf maken en meenemen of gebruikmaken van onze speciale kaarten.

Of hang de kerstwens voor je raam

Ook als je niet bij onze locaties komt kun je jouw wens laten zien en zo de wereld in je directe omgeving een klein beetje meenemen in het kerstgevoel. Zie op deze pagina hoe je dat doet. 

Doe mee!

Uiteraard vinden we het leuk als je jouw foto of selfie met jouw wens (de kerstbal is te downloaden op onze site) op social media deelt, met daarin de hashtag #GGDkerstwens. Tag GGD Kennemerland er ook in, dan zien we het extra snel! We zitten op Instagram, Facebook, Twitter en Linkedin. 

Positief signaal afgeven

Doel van deze actie is een verwarmend en positief signaal afgeven, ondanks dat veel mensen onvrede voelen over hoe de pandemie onze levens beïnvloedt en sommige mensen daarin juist kritisch zijn naar de GGD. We zijn als GGD-medewerkers ook nog steeds mens en wensen allemaal dat de wereld om ons heen mooier en beter wordt. Een echte kerstwens.

Bekijk de video

Op de locatie bij Schiphol (P4) vroegen we verschillende mensen naar hun kerstwens. Bekijk de video: GGD Kennemerland Kerstwens actie - YouTube

 kerstwens

Meer informatie: www.ggdkennemerland.nl/kerstwens