Nieuws
Geplaatst op: 04-10-2021 om 10:58 uur
Laatst gewijzigd op: 04-10-2021 om 11:15 uur

Testen zonder afspraak op XL-testlocatie Schiphol

Vanaf maandag 4 oktober is het voor iedereen die klachten heeft, mogelijk om zich zonder afspraak te laten testen op corona bij onze XL-testlocatie Schiphol. Dit kan zeven dagen per week van 08.00 tot 18.00 uur. Op de locatie wordt ter plekke een afspraak ingepland, waarmee je direct kan worden getest.

Heb je klachten die passen bij corona zoals hoesten, keelpijn, koorts, vermoeidheid of een aangetast smaak- of reukvermogen? Kom dan vooral langs. Je vindt de locatie bij P4 op Schiphol, Loevesteinse Randweg 110. Vergeet niet je mondkapje op te doen en een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.

Op de testlocatie bij Schiphol is het ook nog steeds mogelijk om zonder afspraak langs te komen voor een coronavaccinatie. Dit geldt voor zowel de eerste als tweede prik.