Nieuws
Geplaatst op: 23-03-2021 om 11:29 uur
Laatst gewijzigd op: 23-03-2021 om 12:08 uur

Opening vaccinatielocaties Ijmuiden en Uitgeest

‚ÄčIn april opent GGD Kennemerland twee nieuwe vaccinatielocaties in IJmuiden en Uitgeest. De locatie in IJmuiden opent op maandag 12 april. De locatie in Uitgeest een dag later. GGD Kennemerland is hiermee voorbereid op de beschikbaarheid van meer vaccins en heeft nu de infrastructuur beschikbaar om direct deze vaccinaties te kunnen zetten.

vaccineren, vaccinatie, ggd kennemerland, vaccin

Inwoners die uitgenodigd worden om een vaccinatieafspraak te maken, kunnen dat vanaf nu ook doen bij onderstaande locaties. De adresgegevens en openingstijden van de nieuwe locaties zijn:

IJmuiden

Voormalig Tenniscentrum
Dokweg 43-45
1976 CA IJmuiden
Open op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 09.00 tot 16.30 uur en op woensdag van 12.30 tot 20.00 uur. 

Uitgeest

Sporthal de Zien
Zienlaan 4
1911 TR Uitgeest
Open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 09.00 tot 16.30 uur en op maandag van 12.30 tot 20.00 uur. 

Eerder openden al vaccinatielocaties bij P4 Lang Parkeren Schiphol, het Kennemer Sportcenter in Haarlem en op P0 van de Bazaar in Beverwijk. Deze locaties zijn inmiddels zeven dagen per week geopend. 

Op maandag 29 maart opent voor een periode van tien weken een mobiele vaccinatielocatie in Zandvoort op het braakliggende terrein naast Tolweg 10. Op 26 maart wordt de tijdelijke locatie daar gereed gemaakt voor gebruik. Ook voor deze locatie is het al mogelijk om afspraken in te plannen met uitnodiging.