Nieuws
Geplaatst op: 06-10-2020 om 14:28 uur
Laatst gewijzigd op: 06-10-2020 om 17:43 uur

Uitslag coronatest vertraagd door interne storing

Door een interne storing bij het laboratorium moeten mensen die zich eind vorige week in Vijfhuizen hebben laten testen op het coronavirus, langer wachten op de uitslag. De gebruikelijke termijn van twee dagen is voor hen niet gehaald. Het gaat om minimaal duizend testuitslagen.

De storing is inmiddels opgelost, maar hoe lang de vertraging gaat duren is nog niet duidelijk. Mensen die recentelijk getest zijn in Vijfhuizen moeten nu langer dan de gebruikelijke 48 uur wachten op de uitslag. 

Als je tot deze groep behoort, dan ben je hiervan op de hoogte gesteld via een e-mail. Het is heel belangrijk dat je thuis blijft totdat je het testresultaat ontvangen hebt. Dat deze vertraging in de uitslag teleurstellend is en wellicht gevolgen heeft voor je werk- of privésituatie, kunnen wij ons voorstellen. Wij werken er hard aan om iedereen zo snel mogelijk te informeren. 

Beschik je over DigiD? Dan adviseren wij om met DigID in te loggen op coronatest.nl. Daar worden de resultaten zo spoedig mogelijk gepubliceerd.