Nieuws
Geplaatst op: 15-05-2020 om 13:09 uur
Laatst gewijzigd op: 15-05-2020 om 13:12 uur

GGD Kennemerland neemt beschermingsmiddelen in ontvangst van burgemeester

Donderdagmiddag, 14 mei, overhandigde burgemeester Jos Wienen van de gemeente Haarlem dozen persoonlijke beschermingsmiddelen aan Marjolein Somers van de GHOR (onderdeel van GGD Kennemerland). Dit gebeurde voor het stadhuis.

In de dozen zaten beschermingsschorten en uniformen afkomstig uit Osnabrück, zusterstad van Haarlem. Zustersteden helpen elkaar en dan vooral in tijden van nood. De Duitse stad had de beschermende kleding over en heeft deze in (corona) tijd van schaarste gedoneerd aan Haarlem.

De GHOR zorgt voor verdeling van persoonlijke beschermingsmiddelen voor de niet-acute zorg in Noord-Holland en Flevoland.

Overdracht PBM burgemeester Wienen en Marjolein Somers 2

Foto: Jeffrey Koper.