Nieuws
Geplaatst op: 11-10-2019 om 10:21 uur
Laatst gewijzigd op: 11-10-2019 om 10:27 uur

Organiseer een veilig evenement

Wil je een evenement organiseren? Van een kleinschalig buurtfeest of een plaatselijke nieuwjaarsduik tot een grote kerstmarkt: elk evenement brengt onvermijdelijk risico’s voor de gezondheid en veiligheid met zich mee.  

GGD Kennemerland heeft in samenwerking met de brandweer en politie de belangrijkste risicofactoren op het gebied van veiligheid en gezondheid op een rij gezet op de website. Bij de verschillende risicofactoren staat welke maatregelen je als organisator kunt treffen en vind je verwijzingen naar relevante informatiepagina’s.

Door gebruik te maken van het format Veiligheidsplan dat hier beschikbaar wordt gesteld, kun je in kaart brengen welke risicofactoren voor jouw evenement relevant kunnen zijn.          

Organiseer je in 2020 een evenement? Meld dit bij de gemeente aan vóór 1 november 2019!

Evenement bij provinciehuis