Nieuws
Geplaatst op: 09-09-2019 om 09:11 uur
Laatst gewijzigd op: 09-09-2019 om 09:14 uur

Stoptober: Stoppen met roken in oktober

Met z’n allen 28 dagen stoppen met roken? Dat kan met Stoptober!

Stoptober komt eraan. Stoptober geeft iedereen die wil stoppen met roken alle steun om 28 dagen niet te roken. En dat is belangrijk, want na een periode van 28 dagen niet roken, is de kans 5x groter dat je blijvend stopt met roken.

Stoppen met roken doe je niet alleen
Voor de deelnemers aan Stoptober is er een speciale gratis Stoptober-app. In deze app lees je wat stoppen met roken betekent voor je gezondheid, ontvang je dagelijkse tips en lees je wat je zoal kunt verwachten gedurende die 28 dagen. Ook heeft de app een community functie.

Zie voor meer informatie en om je in te schrijven voor Stoptober: www.stoptober.nl.   

Doe je ook mee?

Stoppen doen we samen - Stoptober