Nieuws
Geplaatst op: 03-09-2019 om 09:58 uur
Laatst gewijzigd op: 03-09-2019 om 10:06 uur

Dam tot Damloop en zelfmoordpreventie

Op 22 september wordt in Amsterdam de Dam-tot-Dam loop gehouden. Medewerkers van 113 Zelfmoordpreventie doen hieraan mee. Vanuit GGD Kennemerland loopt Jelle Buijtendijk van Zero Suïcide mee. Hij heeft bedacht dat hij zijn deelname kan koppelen aan sponsoring van 113 Zelfmoordpreventie.

Omdat 113 deels werkt met subsidie en Zero Suïcide in Kennemerland met low budget, zijn alle extra’s meer dan welkom. De opbrengst van de sponsoring investeert Kennemerland in bijvoorbeeld  gatekeeperstrainingen, campagnes of een project. En dat allemaal om zelfmoord terug te dringen en er met elkaar over te praten.

Jelle is ervan overtuigd dat alle beetjes helpen. Je kunt hem volgen en eventueel doneren, (gaat rechtstreeks naar 113).

GGD Kennemerland is in 2016 gestart met Zero Suïcide als een van de proeftuinen van 113 Zelfmoordpreventie (landelijk). Na de proefperiode is Zero Suïcide vanaf dit jaar verdergegaan als Actiegroep Zero Suïcide. Jelle is hiervan voorzitter maar zet zich met de sponsoractie ook persoonlijk in voor het terugdringen van zelfmoord.

Kijk voor meer informatie ook eens op onze webpagina over het onderwerp.

Jelle Buijtendijk hardlopen