Nieuws
Geplaatst op: 29-08-2019 om 13:32 uur
Laatst gewijzigd op: 29-08-2019 om 14:17 uur

Landelijk onderzoek ambulancezorg

Patiënten die in september ambulancezorg hebben ontvangen, kunnen in oktober en november worden gevraagd om deel te nemen aan een onderzoek om de ambulancezorg te verbeteren. Dit onderzoek wordt uitgevoerd door het Nivel namens RAV Kennemerland.  

Patiënten ontvangen een uitnodiging om een vragenlijst in te vullen over de ervaringen met de verleende ambulancezorg. Deelname wordt zeer op prijs gesteld.  Mocht u toch niet willen deelnemen aan het onderzoek, dan kunt u dit hier aangeven. Uw adresgegevens worden dan niet gebruikt en u ontvangt geen uitnodiging voor het onderzoek.

Het ambulance team van GGD Kennemerland is één van de drie partijen binnen RAV Kennemerland.

ambulancevoertuigen