Nieuws
Geplaatst op: 02-01-2019 om 16:52 uur
Laatst gewijzigd op: 13-08-2019 om 14:07 uur

Vakantiebeurs 2019

De Vakantiebeurs vindt plaats van 10 tot en met 13 januari in de Jaarbeurs te Utrecht. Onbezorgd genieten van je vakantie? Gezond, veilig en bewust reizen maakt (thuiskomen van) de reis nog fijner. Tijdens de Vakantiebeurs 2019 staat de GGD samen met het Ministerie van Buitenlandse Zaken, de Douane en RVO op het NLreistplein. Daar kun je al je vragen stellen over wat mee mag over de grens, wat je kunt doen bij problemen in het buitenland en welke vaccinaties je nodig hebt. Heel gemakkelijk: alle informatie voor een goede reisvoorbereiding op één plein.

In onze GGD-stand krijg je informatie van deskundige GGD verpleegkundigen over:

  • vaccinaties op reis; veilig eten en drinken, hygiëne, diarree op reis; maatregelen tegen muggen(beten) en gebruik van bijvoorbeeld malariapillen;    
  • omgaan met dieren, zoals honden en apen en het risico op rabiës (hondsdolheid).  

Download de app

Actie! Download de app en ontvang een leuke gadget! Download de gratis app ‘GGD reist mee’ en kom naar onze stand voor een kosteloos reisadvies.
Laat tijdens het advies de app op je telefoon zien en ontvang een aardigheidje*. Op de app kun je alle tips nog eens nalezen. Handig vóór, tijdens en na de reis.  Noteer vast in je agenda! 10-13 januari 2019.
 
*Uitsluitend bij een reisadvies, op=op       

GGD: daar kun je mee op reis! Volg de adviezen van reis Gezond Gids Dirk en download de app: GGDreistmee