Nieuws
Geplaatst op: 09-01-2018 om 14:09 uur
Laatst gewijzigd op: 09-01-2018 om 14:19 uur

Vakantiebeurs 2018 NL reist gezond veilig en bewust

Dromen over vakantie. Van 10 tot 14 januari kun je je volop laten informeren over jouw droombestemming op de vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Gezond, veilig en bewust reizen maakt (thuiskomen van) de reis nog fijner.

Daarom staat de GGD samen met het ministerie van Buitenlandse Zaken en de Douane tijdens de Vakantiebeurs 2018 op het NLreist-plein. Op het NLreist-plein in hal 8 kun je terecht voor een complete reisvoorbereiding.

Heb je al vakantieplannen of wil je meer weten over een goede reisvoorbereiding? De GGD helpt je graag om onbezorgd op vakantie te gaan én gezond weer terug te komen. In de GGD-stand krijg je informatie van deskundige GGD verpleegkundigen over: vaccinaties op reis;veilig eten en drinken, hygiëne, diarree;maatregelen tegen muggen(beten) en gebruik van bijvoorbeeld malariapillen;omgaan met dieren i.v.m. risico op rabiës (hondsdolheid)

Bezoek de GGD stand en doe mee met de prijsvraag!

Via sociale media en de website kun je meedoen aan een leuke prijsvraag. Maak elke beursdag kans op een leuke strandtas. Winnaars ontvangen automatisch bericht.
Meer weten over de GGD-stand en de prijsvraag? Kijk dan op onze informatiepagina.

GGD: daar kunt u mee op reis!

Volg de adviezen van reis Gezond Gids Dirk en download de app: GGDreistmee.

GGD op vakantiebeurs 2018