Nieuws
Geplaatst op: 22-01-2018 om 11:33 uur
Laatst gewijzigd op: 22-01-2018 om 11:36 uur

Inspiratiemiddag Gezonde School

GGD Kennemerland organiseert woensdag 31 januari van 15:00-18:30 uur in evenementenlocatie het MAF in station Haarlem, perron 3a, een inspiratiebijeenkomst Gezonde School voor docenten op scholen in Haarlem.

Thema van de middag is  ‘aan de slag met gezondheid binnen de school’. Merijn Snoek, wethouder Onderwijs is aanwezig en neemt deel aan het programma.

Ouderbetrokkenheid bij de Gezonde School staat centraal. Wat is nodig om de betrokkenheid van ouders/verzorgers te versterken. In een ideale situatie werken school en ouders/verzorgers hierin samen. Maar hoe doe je dat? Wat werkt wel en wat werkt niet? Waar ligt de grens tussen school en thuis? Wat mag de school van ouders/verzorgers verwachten?

Deze vragen en nog veel meer komt aan de orde in een afwisselend programma waarin zowel theorie als praktijk wordt belicht.

Aanmelden is gratis en kan nog tot en met 26 januari door een mail te sturen naar: nchantrel@vrk.nl