Nieuws
Geplaatst op: 10-01-2018 om 10:15 uur
Laatst gewijzigd op: 10-01-2018 om 10:30 uur

Een frisse en gezonde school

Om te kijken hoe het met hygiëne is gesteld op basisscholen én om basisscholen te begeleiden naar een ‘frisse en gezonde school’ starten onze collega’s van technische hygiënezorg vanaf 2018 met hygiënebegeleiding. Om alle basisscholen (circa 400 in Kennemerland) te bezoeken wordt vijf jaar uitgetrokken.

Om het belang van hygiëne op basisscholen onder de aandacht te brengen heeft GGD GHOR Nederland in 2017 het project ‘Schoon Onderwijs Project’ (S.O.P.) georganiseerd.  Basisscholen konden zich aanmelden en gebruik maken van een aanbod voor een S.O.P.-dag! Denk hierbij aan uitleg over hygiëne en mogelijke themalessen. In Kennemerland hebben vier basisscholen hiervan gebruik gemaakt.

Meer over Toezicht en hygiëne

Meer over Toezicht en hygiëne voor professionals