Nieuws
Geplaatst op: 23-01-2018 om 13:38 uur
Laatst gewijzigd op: 23-01-2018 om 13:46 uur

EHealth week 2018

E-health staat voor elektronische gezondheid, ofwel zorg via internet. E-health biedt veel voordelen voor iedereen zoals toegang tot zorg, tijdsbesparing, inzicht in de eigen gezondheid en ondersteuning op momenten dat het  jou uitkomt. Tijdens de nationale E-health week willen we je in contact brengen met E-health want ook GGD Kennemerland doet mee!

Week van de E-health 2018

E-health in regio Kennemerland

GGD Kennemerland doet ook mee met de eHealth week oa. via de website jouwggd.nl die bedoeld is voor jongeren. Op deze website kunnen jongeren veel lokale en landelijke informatie vinden over gezondheid en gezonde leefstijl én kunnen ze chatten met een jeugdarts of –verpleegkundige. Elke dag is de chat open van 15:00 uur tot 21:00 uur. Neem een kijkje op JouwGGD.nl.  

GGD Appstore

Ook het gebruiken van apps om inzicht te krijgen in je eigen gezondheid is volop in ontwikkeling. Daarom is er een landelijk platform ontwikkelt waarop verschillende apps uitgebreid zijn beoordeeld door GGD onderzoekers. Het doel van de GGD Appstore is het bieden van een begrijpelijk overzicht van relevante en betrouwbare gezondheidsapps en website. Benieuwd naar de beste apps voor jouw gezondheid? Kijk op GGDAppstore.nl voor meer informatie. 

Gezondheidsatlas Kennemerland

Wil je meer weten over de gezondheid van Kennemerlandse inwoners? De Gezondheidsatlas van GGD Kennemerland bevat cijfers over de inwoners van de 10 gemeenten in de regio Kennemerland. Gezondheidsatlaskennemerland.nl