Geplaatst op: 29-06-2020 om 11:07 uur
Laatst gewijzigd op: 26-01-2023 om 16:41 uur

Aanmelden voor hielprik en gehoorscreening

Voor ouders in de gemeente Haarlemmermeer.

Vlak na de geboorte komt GGD Kennemerland bij de ouder(s) van zuigelingen thuis de hielprik en/of gehoorscreening uitvoeren. Hiervoor kun je via onderstaand formulier, eventueel samen met de kraamverzorgende, je baby aanmelden. Onze neoscreeners bezoeken ouders die wonen of tijdens de kraamweek verblijven in de gemeente Haarlemmermeer.

Let op!
Het is belangrijk dat je de juiste gegevens doorgeeft. Controleer daarom voor verzending extra op bijvoorbeeld spelfouten. Mocht je 5 dagen na de geboorte nog geen bericht hebben gehad van de neoscreeners, neem dan contact op met de JGZ Front Office op 023-7891777. Zij zorgen dat de neoscreeners met jou contact opnemen.

Voor ouders in Beverwijk, Bloemendaal, Haarlem, Heemskerk, Heemstede, Uitgeest, Velsen en Zandvoort
Klik hier voor de contactgegevens van de organisatie die de hielprik en gehoorscreening voor zuigelingen in deze regio aanbied.

Aanmelden voor hielprik en gehoorscreening

Woont u in de gemeente Beverwijk, Bloemendaal, Haarlem, Heemskerk, Heemstede, Uitgeest, Velsen of Zandvoort klik dan hier om naar de juiste organisatie te gaan.

Ouders uit de gemeente Haarlemmermeer kunnen onderstaand formulier invullen.
De velden met een * zijn verplichte invulvelden.

Bij het invullen en versturen van dit formulier worden de ingevulde gegevens 7 dagen opgeslagen op onze server. Deze opslag heeft alleen als doel om te zorgen dat de gegevens tijdelijk terug te vinden zijn indien er zich een technisch (e-mail) storing voordoet. Met het versturen van het formulier gaat u hiermee akkoord.