Geplaatst op: 29-06-2020 om 11:07 uur
Laatst gewijzigd op: 04-06-2021 om 09:17 uur

Aanmelden voor hielprik en gehoorscreening

Voor ouders in de gemeente Haarlemmermeer
Vlak na de geboorte komt GGD Kennemerland bij de ouder(s) van zuigelingen thuis de hielprik en/of gehoorscreening uitvoeren. Hiervoor kun je via onderstaand formulier, eventueel samen met de kraamverzorgende, je baby aanmelden. Onze neoscreeners bezoeken ouders die in de gemeente Haarlemmermeer wonen of ouders die tijdens de kraamweek verblijven in de gemeente Haarlemmermeer.

Let op!
Het is belangrijk dat je de juiste gegevens doorgeeft. Controleer daarom voor verzending extra op bijvoorbeeld spelfouten. Mocht je 5 dagen na de geboorte nog geen bericht hebben gehad van de neoscreeners, neem dan contact op met de JGZ Front Office op 023-7891777. Zij zorgen dat de neoscreeners met jou contact opnemen.

Voor ouders in de gemeenten Beverwijk, Bloemendaal, Haarlem, Heemskerk, Heemstede, Uitgeest, Velsen en Zandvoort
Dan wordt de hielprik en gehoorscreening voor zuigelingen aangeboden door de organisatie JGZ Kennemerland. JGZ Kennemerland is te bereiken via tel. 088-9959595 of via neo@jgzkennemerland.nl.

De invul-items met een sterretje * zijn verplichte velden. Alle informatie die je aan ons verstrekt behandelen wij als vertrouwelijk. Wij nemen contact met je op over jouw aanvraag.

Aanmelden voor hielprik en gehoorscreening
Bij het invullen en versturen van dit formulier worden de ingevulde gegevens 7 dagen opgeslagen op onze server. Deze opslag heeft alleen als doel om te zorgen dat de gegevens tijdelijk terug te vinden zijn indien er zich een technisch (e-mail) storing voordoet. Met het versturen van het formulier gaat u hiermee akkoord.