Geplaatst op: 29-06-2020 om 11:07 uur
Laatst gewijzigd op: 30-11-2020 om 13:57 uur

Aanmelden voor hielprik en gehoorscreening

De neoscreeners van GGD Kennemerland komen vlak na de geboorte bij de ouder(s) van zuigelingen thuis de hielprik en/of gehoorscreening uitvoeren. Dit wordt aangeboden aan ouders woonachtig in de Haarlemmermeer  of ouders welke tijdens de kraamweek verblijven in de gemeente Haarlemmermeer.

Als ouder(s) kun je, eventueel samen met de kraamverzorgende, je baby aanmelden voor de hielprik en/of gehoorscreening via dit online formulier.

De hielprik en gehoorscreening voor zuigelingen woonachtig in Zuid of Midden Kennemerland (Beverwijk, Bloemendaal, Haarlem, Heemskerk, Heemstede, Uitgeest, Velsen en Zandvoort) wordt aangeboden door de organisatie JGZ Kennemerland. JGZ Kennemerland is telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer 088-9959595 of via neo@jgzkennemerland.nl.

Let op!

Het is van belang dat je de juiste gegevens doorgeeft. Controleer daarom voor verzending extra op bijvoorbeeld spelfouten.

Mocht je op dag 5 na de geboorte nog geen bericht hebben gehad van de neoscreeners, neem dan s.v.p. contact op met de JGZ Front Office op 023-7891777. Zij zorgen dat de neoscreeners met jou contact opnemen.

De invul-items met een sterretje * zijn verplichte velden. Alle informatie die je aan ons verstrekt behandelen wij als vertrouwelijk. Wij nemen contact met je op over jouw aanvraag.

Aanmelden voor hielprik en gehoorscreening