Geplaatst op: 07-11-2019 om 10:51 uur
Laatst gewijzigd op: 07-11-2019 om 10:59 uur
De landelijke PrEP-pilot van het ministerie van VWS is belegd bij de GGD, maar niet iedereen kan daar terecht en huisartsen blijven een belangrijke rol spelen in de PrEP-zorg.

Hoe lever ik goede PrEP-zorg, welke partijen zijn daarbij betrokken en wat zijn de punten waar ik als zorgverlener tegenaan kan lopen? Dat zijn vragen waar we antwoord op proberen te geven tijdens de huisartsenvoorlichtingsavond op 17 december.

De voorlichting wordt georganiseerd door de GGD Kennemerland en de hiv-poli van het Spaarne Gasthuis. De avond is primair gericht op huisartsen, maar elke zorgprofessional die met PrEP-zorg te maken heeft is welkom. Er is accreditatie aangevraagd voor huisartsen. We starten om 17:30 in het Amfitheater met een diner, daarna zullen een hiv-internist, twee medisch microbiologen, een apotheker, een soa-arts en een collega huisarts alle zaken op een rij zetten.

Het precieze programma en de link naar het aanmeldformulier worden verstuurd in de uitnodigingen. Aanmelden via hivprep@vrk.nl kan ook. De deadline is 3 december, er is een beperkt aantal plekken voor het diner beschikbaar.

Tot 17 december!

PrEP header