Geplaatst op: 24-10-2023 om 17:08 uur
Laatst gewijzigd op: 02-11-2023 om 12:08 uur

Afscheid Marjolein Somers, onderscheiden wegens bijzondere verdiensten

Na ruim 20 jaar werkzaam te zijn geweest bij GGD Kennemerland nam Marjolein Somers op de laatste dag van augustus jl. afscheid van de organisatie. De laatste 10 jaar heeft zij als Hoofd GHOR Kennemerland leidinggegeven aan het GHOR-team. Binnen en buiten de regio was zij bij zeer velen bekend als heel actief en betrokken.

Op haar laatste werkdag kreeg zij uit handen van Bert van de Velden, oud-directeur van GGD Kennemerland, een oorkonde van verdienste als blijk van dank voor haar tomeloze inzet. Zij was hiertoe voorgedragen door alle GHOR-medewerkers en de directeur van de GGD.

In het huldeblijk stond onder meer: ‘Marjolein is inhoudelijk zeer betrokken en heeft oog en oor voor iedere medewerker. Zij combineert een hoge professionele standaard met de menselijke maat. Ook in de lange, soms moeilijke, coronajaren stond Marjolein voor het welzijn van haar medewerkers. Zij hield het team bij elkaar en gemotiveerd’. En: ‘Als toezichthouder van de GHOR-crisisorganisatie toonde zij zich streng op het naleven van de verplichtingen die samenhangen met een crisisfunctie, zonder de persoonlijke belangen van collega’s uit het oog te verliezen. En was zij altijd bereid een dienst over te nemen en oplossingen te vinden bij knelpunten’. Geen woord te veel gezegd. Wij wensen haar een goede nieuwe toekomst en danken haar voor haar grote inzet.
 

Afscheid Marjolein Somers foto Petra Metzelaar
Clustermanager Marjolein Somers ontvangt bijzondere oorkonde uit handen van Bert van de Velden. (Foto: Petra Metzelaar)