Geplaatst op: 15-12-2021 om 12:01 uur
Laatst gewijzigd op: 24-12-2021 om 14:39 uur

GGD Kennemerland Kerstwens-actie

kerstwens, ggd kennemerlandKerst is de tijd van verbroedering en gezellig samenzijn. In deze tijd is dat lastiger dan ooit door de coronamaatregelen en daar zijn we misschien wel minder blij mee.

Daarom willen we de samenleving om ons heen wijzen op het warmhartige en iets doen voor een ander om de wereld een beetje beter te maken.

Kerstboom met wensen op alle locaties

Omdat heel veel mensen zich laten testen of momenteel een boostervaccinatie krijgen, hebben we op al onze test- en vaccinatielocaties een kerstboom opgetuigd waar kerstwensen in kunnen worden opgehangen. De bezoekers, maar ook medewerkers op die locatie kunnen de wensen schrijven en in de boom hangen. Je kunt je wens zelf maken en meenemen of gebruikmaken van onze speciale kaarten.

Of hang de kerstwens voor je raam

Ook als je niet bij onze locaties komt kun je jouw wens laten zien en zo de wereld in je directe omgeving een klein beetje meenemen in het kerstgevoel. Zie hieronder hoe je dat doet. 

En uiteraard vinden we het leuk als je op social media je #GGDkerstwens deelt.

Positief signaal afgeven

Doel van deze actie is een verwarmend en positief signaal afgeven, ondanks dat veel mensen onvrede voelen over hoe de pandemie onze levens beïnvloedt en sommige mensen daarin juist kritisch zijn naar de GGD. We zijn als GGD-medewerkers ook nog steeds mens en wensen allemaal dat de wereld om ons heen mooier en beter wordt. Een echte kerstwens.

We willen iedereen aanmoedigen om mee te doen met de actie! Deel je jouw kerstwens met ons?

Zo werkt het

  • Download de kerstbal hier.
  • Schrijf je wens op. Wat wens jij jezelf of een ander, de wereld of jouw stad toe? 
  • Maak een selfie of foto met je wens en post de foto op social media met hashtag #GGDKerstwens en tag GGD Kennemerland erin.
  • Hang de poster voor je raam!

Ben je op onze locaties? Dan zijn er daar wenskaarten beschikbaar waar je je wens op kunt schrijven, om hem daarna in de kerstboom op de locatie op te hangen. Ook verschijnt de poster in de huis-aan-huis-bladen. 

Bekijk de video

Op de locatie bij Schiphol vroegen we mensen naar hun wens. Bekijk de video: GGD Kennemerland Kerstwens actie - YouTube

kerstwens