Panel

Via het GGD Panel horen we graag wat er bij u en andere inwoners van Kennemerland leeft op het gebied van gezondheid, zorg en welzijn. Met die informatie kunnen de GGD en de gemeenten gericht activiteiten organiseren om de gezondheid van hun inwoners te verbeteren. Bent u al lid?

AanmeldenPanelonderzoek
Wilt u lid worden van het panel van GGD Kennemerland?
Meldt u zich dan hier aan.

Om lid te worden, dient u minstens 18 jaar oud te zijn en woonachtig te zijn in één van de tien gemeenten in regio Kennemerland (Beverwijk, Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Haarlemmermeer, Heemskerk, Heemstede, Uitgeest, Velsen, Zandvoort).  

Werkwijze
Als panellid ontvangt u een aantal keer per jaar een e-mail waarin wij u uitnodigen om een korte vragenlijst in te vullen. Het invullen kan via de computer én mobiele telefoon en duurt meestal 5 tot 10 minuten. De vragen gaan over uw mening, ervaringen of behoefte over een bepaald onderwerp dat met gezondheid te maken heeft. Het kan bijvoorbeeld gaan over de sportfaciliteiten in uw buurt of over opvoedondersteuning. 

We gaan vertrouwelijk met uw antwoorden om. De resultaten van de onderzoeken worden altijd op groepsniveau gepresenteerd en zijn nooit te herleiden tot individuele personen. Deelname aan het panel verplicht u nergens toe. U kunt bij elk onderzoek zelf beslissen of u mee wilt doen. Ook kunt u zich op elk moment afmelden voor het panel. 

Resultaten

Vragen?
Heeft u vragen of opmerkingen over het panel van GGD Kennemerland? Neem dan eerst een kijkje bij de veel gestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op door te mailen naar panel@ggdkennemerland.nl. U kunt ons ook mailen als uw gegevens zijn veranderd of als u zich wilt afmelden voor het panel.